Зернові культури являють собою досить різноманітну групу з точки зору харчових, водних і термічних
потреб. Проте, при плануванні удобрення зернових можна не обмежувати себе тільки до трьох першочергових
поживних елементів, тобто азоту, фосфору і калію. При вирощуванні зернових рослин важливу роль відіграють
мікроелементи.


 

Основні мікроелементи при вирощуванні зернових культур :

Міcuдь (Cu) – підтримує процес синтезу лігніну, завдяки цьому рослини більш стійкі до
механічних пошкоджень та зараження патогенними мікроорганізмами. Мідь також стимулює
підвищення кількості та покращення якості зерна.

mnznВелике значення при вирощуванні зернових мають також:mo марганець, цинк і молібден, які підвищують стійкість рослин до грибкових хвороб, покращують використання азоту і стимулюють вироблення хлорофілу

 


 


 

ЕФЕКТИВНІСТЬ – ПІДТВЕРДЖЕНО В ХОДІ ВИПРОБУВАНЬ

Врожайність озимої пшениці (ц/га), результати випробувань проведених в Гродненському
Аграрному Університеті, 2014.


 

Врожайність озимої пшениці (ц/га), результати випробувань проведених на дослідній станції
Слупя Яджевська, Польща, 2014.


 

Рослини формують великі листки, процес
фотосинтезу протікає більш інтенсивно, що
призводить до більш високого врожаю.

Рослини, які удобрюються добривами фірми
EКОПЛОН формують більш розгалужену кореневу
систему, і мають краще розвинене листя.